Google előnyében a Királyi Kórus

Google előnyében a Királyi Kórus

Google előnyében a Királyi Kórus

A Google* 2017-ben módosította az irányelveit, miszerint ezen túl előnyben részesíti a biztonságos SSL** tanúsítványt használó weboldalakat, a nem biztonságos oldalakkal szemben. A Királyi Kórus** weboldala, mától biztonságos kapcsolaton keresztül érhető el.

Miről lehet felismerni a biztonságos weboldalt? A biztonságos weboldalt a böngészők címsor sávjában megjelenő zöld lakat, és a “Biztonságos” felirat jelzi.


* (Google) A világ legnépszerűbb keresőrendszere.
** (SSL/Secure Socket Layer/Biztonságos tartó réteg) egy olyan protokoll, mely az ehhez szükséges tanúsítványok használatával biztonságos kapcsolatot tesz lehetővé a honlap látogatójának böngészője és a honlapot kiszolgáló tárhely között.
***(Királyi Kórus) Fesztivál és Arany díjas Kórus Kollonay Krisztina karnagy vezetésével. Szeretetteljes összetartó vidám társaság, változatosak műsorokkal, (klasszikus, német, musical, operett), meghitt és örömteli előadással. www.kiralyikorus.hu

A Királyi Kórus weboldala a legmodernebb technikát használja a weboldala megjelenítésében, mely most az SSL tehnológiával is bővül: SSl, adatbázis, php, HTML5, CSS3, felbontásérzékeny témarendszer egyoldalon gördíthetően, teljes képernyős háttérvetítés, billentyűzet,-egér, -érintőképernyő navigáció. Királyi fejlesztés

 

Print Friendly, PDF & Email